HTML doesn't seem to work anymore?

Go down

HTML doesn't seem to work anymore?

Post by Sprinter on Sat May 05, 2018 1:48 am

Hello,

just wanted to reply to a post, but after hitting "Quote" the html-marking isn't shown anymore (it used to be shown).
Alright, went into Preferences, and set "Always allow HTML"
to Yes, also logged out. But doesn't help.

Below those (defective) emoticons, one can see
"HTML is OFF".

So the settings in preferences are not respeced.
While it says "BBCode is ON", where I have disabled that (don't know what that is, but it sounds like "BBC").

Sprinter

Posts : 193
Join date : 2016-12-05

View user profile

Back to top Go down

Re: HTML doesn't seem to work anymore?

Post by Don Wright on Sun May 06, 2018 8:56 pm

Sprinter wrote:Hello,

just wanted to reply to a post, but after hitting "Quote" the html-marking isn't shown anymore (it used to be shown).
Alright, went into Preferences, and set "Always allow HTML"
to Yes, also logged out. But doesn't help.

Below those (defective) emoticons, one can see
"HTML is OFF".

So the settings in preferences are not respeced.
While it says "BBCode is ON", where I have disabled that (don't know what that is, but it sounds like "BBC").


Hi "Sprinter"!
      As you can see, I've "quoted" your post and it appears in a "reply" box as normal.   Glad someone else has "woken up" to do some posting - I think "cottmiler" gave up in disgust at the lack of response by others - so I added a few posts to fill the "gap". Some bods are around to browse the forum,  judging by the increasing "views" number for recent posts - but apparently not inclined to become members and put in posts themselves!  Where have the old members gone to?

Don Wright

Posts : 148
Join date : 2017-07-11

View user profile

Back to top Go down

Re: HTML doesn't seem to work anymore?

Post by Sprinter on Sat May 19, 2018 7:38 pm

I didn't mean the appearance, but the underlying code. Most people are likely unaware of the underlying code, but I want to see the underlying reality. Now by clicking on all buttons I found out that at least for my browser clicking on the very last button "Switch Editor Mode" switches to the mode where you can see the code (and not "what you see is what you get"). So that's alright.

Sprinter

Posts : 193
Join date : 2016-12-05

View user profile

Back to top Go down

Re: HTML doesn't seem to work anymore?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum